Beneficiile cremei cu acid hialuronic și caviar

Încă din cele mai vechi timpuri, cremele pentru față și corp au fost utilizate pentru întreținerea pielii și asta datorită conținutului ridicat de substanțe active. Cremele de la Health and Beauty de față și corp ar trebui să fie indispensabile din rutina de beauty a oricărei doamne și domnișoare.

Cremele noastre sunt fără parabeni, având în compoziția lor minerale de la Marea Moartă, astfel acestea tonifică pielea, diminuează ridurile, hidratează tenul și reușesc să îi dea o strălucire aparte. Produsele sunt certificate atât în Europa, cât și în Israel și nu sunt testate pe animale (cruelty-free).

Hidratare ten creme health and beauty marea moarta

În articolul de astăzi, vom discuta despre beneficiile cremei cu acid hialuronic și caviar, pe care le găsiți cu ușurință printr-un simplu click AICI.

Pentru început vom defini acidul hialuronic și vă vom descrie câteva dintre efectele lui după o utilizare constantă. Acidul hialuronic, mai este cunoscut și sub denumirea de hyaluronan și a fost descoperit în anul 1934. Din punct de vedere chimic, acidul hialuronic este o moleculă compusă din zaharuri, pe care o găsim și la noi în organism, mai exact în țesutul conjunctiv. Însă, pe măsură ce înaintăm în vârstă, producția naturală de acid hialuronic din țesuturi scade, de aceea este indicat să utilizăm cremă cu acid hialuronic pentru a ne căpăta fermitatea pielii.

Acidul hialuronic health and beauty marea moarta

Beneficiile lui sunt nenumărate, în primul rând, hidratează și menține elasticitatea pielii, astfel cremele ce conțin acid hialuronic și sunt utilizate în mod regulat, ajută la hidratarea pielii, reușind să îi ofere elasticitate și fermitate. Un alt beneficiu este acela că reduce efectele îmbătrânirii și asta deoarece menține pielea fermă și împiedică apariția ridurilor.

Dacă ce ai citit până acum te încântă, cu siguranță o să vrei să aflii mai multe și despre beneficiile caviarului în cosmetică.

Vrei să ai tenul asemănător vedetelor de la Hollywood, fără riduri și linii de expresie? În mod sigur cremele cu caviar vor fi ajutorul tău de nădejde. De ce susținem acest lucru? Deoarece toate cremele de față ce conțin caviar au anumite beneficii, printre care: pielea devine hidrata, sunt reduse celulele moarte, sunt diminuate ridurile și liniile de expresie și nu în ultimul rând, tenul este vizibil mai tânăr.

Creme cu caviar Health and Beauty Marea Moarta

Pentru a te bucura de toate aceste beneficii de care tenul tău are nevoie, tot ce trebuie să faci este să alegi cu încredere gama noastră premium de creme pentru față cu acid hialuronic și caviar. Noi îți punem la dispoziție atât o cremă de noapte, cât și una pentru zi, care conțin cele două ingrediente benefice, dar dacă dorești vei putea opta pentru un set de Față Antiaging, care conține cremă pentru zi, cea de noapte, dar și un gel de curățare micelar 3 în 1 ce trebuie să fie aplicat pe ten după curățare. Toate cele trei produse conțin minerale din Marea Moartă.

Setul poate reprezenta cu ușurință un cadou pentru o persoană dragă, redându-i astfel zâmbetul pe buze și strălucire pe chip.

Ne place însă să avem grijă și de pielea domnilor, de aceea la noi pe site ei vor putea găsi cu ușurință un balsam pentru după bărbierit, care de asemenea este îmbogățit cu acid hialuronic și caviar negru, reprezentând astfel o formulă unică pentru îngrijirea pielii. Îmbunătățește semnificativ elasticitatea pielii și cel mai important previne apariția ridurilor fine, oferind un aspect tânăr și proaspăt. Ce bărbat nu își dorește să arate tânăr cât mai mult timp?

Vom vorbi în rândurile ce urmează și despre mineralele de la Marea Moartă pe care majoritatea produselor noastre le conțin. Efectele acestor minerale deservesc la probleme ca: celulită, alergii ale pielii, piele uscată sau riduri. Astfel cosmeticele ce conțin săruri de la Marea Moartă, au proprietatea de a crește nivelul de umiditate și de permeabilitate din piele, permițând astfel mineralelor să pătrundă în cele mai adânci straturi ale epidermei.

În concluzie, să îți menții pielea corpului și a feței hidratată cu ajutorul produselor cu acid hialuronic și caviar este esențial pentru rutina ta de îngrijire. Descoperă alături de noi secretele unui ten mereu tânăr și ce produse sunt ideale pentru pielea ta.