Mineralele din Marea Moarta sunt principalele ingrediente ale produselor Health and Beauty.

Marea Moarta, avand in componenta 27% saruri mineralizate diferite, este o sursa naturala vitala pentru ingrijirea corpului si intretinerea unei structuri sanatoase a pielii si tenului.

Mineralele extrase din Marea Moarta pot stimula circulatia sangelui, ajuta la repararea naturala a celulelor si au un impact urias asupra bunastarii pielii astfel:

  • Bromul (Br) – are proprietati antiinflamatorii, calmeaza pielea si relaxeaza muschii
  • Iodul (I) – Imbunatateste functionarea glandei tiroide si aluta metabolismul celulelor pielii
  • Suflul (S), cunoscut si sub numele de mineral terapeutic – contine vitamine esentiale si actioneaza ca un agent dezinfectant natural si anti-bacterian, facandu-l astfel un calmant esential pentru mai multe afectiuni ale pielii cum ar fi psoriazisul, problemele acneice, eczemele.
  • Potasiul (K) – Principalul actor in asigurarea hidratarii si pastrarea unui mediu neutru, atat de necesar pielii Semnele deficitului de potasiu includ o piele deosebit de uscata, acnee dar si aparitia psoriazisului
  • Calciul (Ca) – Actioneaza ca un element de constructie pentru tesutul de sub suprafata pielii si joaca un rol important in protectia celulara. De asemenea, regleaza permeabilitatea membranei celulare si normalizeaza diferentierea celulelor pielii.
  • Sodiul (Na) – Imbunatateste metabolismul celulelor pielii, amelioreaza crampele musculare si rigiditatea, pastrand in acelasi timp un mediu neutru in celulele pielii.
  • Zincul (Zn) – foarte cunoscut pentru importanta sa in reglarea naturala a cresterii si regenerarii celulare. Zincul faciliteaza reinnoirea celulelor pielii si stimuleaza productia de colagen si elastina, imbunatateste sebo-reglarea si are proprietati antiinflamatorii. Este un excellent antioxidant si protector impotriva radicalilor liberi si un scut natural impotriva razelor UV.
  • Strontoiul (Sr) – foarte eficient impotriva mancarimilor, reduce semnele de deramatita de contact iritanta
  • Manganul (Mn) – Cel mai cunoscut pentru proprietatile sale puternic antioxidante dar si pentru capacitatea sa de a creste microcirculatia pielii si de a imbunatati starea tesuturilor pielii.
  • Bor (B) – Ajuta la ameliorarea simptomelor psoriazisului si a artitrei psoriazice

Aceste minerale esentiale, combinatia de sare, namol si uleiuri naturale aromatice si chiar efectul soarelui asupra acestor ingrediente, toate isi aduc contributia la calitatea si concentratia mare a ingredientelor naturale de baza pe care le gasiti in fiecare produs Health and Beauty.

Va invitam sa descoperiti beneficiile holistice ale Marii Moarte in produsele Health and Beauty.