Sunteti in cautarea cremei perfecte pentru maini, unghii si picioare?

Cosmetikon.com va propune sa incercati cremele Health and Beauty Dead Sea Minerals special concepute in laboratoarele din Israel pentru a reda supletea pielii solicitate si uscate a picioarelor, delicatetea pielii mainilor si sanatatea unghiilor.

Namolul de la Marea Moarta contine concentratii ridicate de magneziu, potasiu, calciu, bromuri si sulfati, precum si oligoelemente de litiu, strontium, iod, seleniu, crom, si zinc care sunt deosebit de eficiente in curatarea si revitalizarea pielii.

Namolul bogat in minerale de la Marea Moarta este o materie prima naturala folosita de organism ca sursa de minerale esentiale care satisfac nevoile sale de baza. S-a dovedit ca proprietatile namolului au capacitatea de a ameliora iritatiile, uscaciunea, rugozitatea, roseata. Acest namol bogat din Marea Moarta rezultat in urma procesului sedimentarii strat cu strat de-a lungul a mii de ani curata si purifica pielea, permitandu-i sa se hidrateze eficient, lasand intregul corp revigorat si stralucitor.

Cremele puternice si deosebit de bogate pentru maini si picioare Health and Beauty au in componenta namol negru si minerale esentiale, extracte din plante si uleiuri medicinale precum: aloe vera, ulei de masline, unt de shea, ulei de argan, ulei de catina, extract de ulei de arbore de ceai, galbenele, ulei de lavanda, ulei de cocos si provitamina B5 + E.

Utilizarea regulata duce la rezultate rapide, vizibile, care se reflecta intr-o piele supla, delicata si catifelata. Cremele corporale bogate, cu efect de uniformizare a pielii valorifica puterea namolului din Marea Moarta, cel mai bogat namol de pe pamant pentru a atenua simptomele iritatiei si a hrani chiar si cea mai uscata piele. Recomandam ca aceste produse sa nu lipseasca din nicio gospodarie, putand fi utilizate atat de femei cat si de catre barbati.

Lasati natura sa lucreze pentru dumneavostra, sa va ofere sanatate si ingrijire naturala.

Va inivitam cu drag sa ne impartasiti experienta dvs cu aceste produse