Daca sunteti in cautarea produsului perfect pentru ingrijirea pielii, va invitam sa descoperiti serul senzual pentru corp Health & Beauty cu minunata sa aroma.

Acesta are la baza o formula unica si inovatoare care va garanteaza rezultate uimitoare.

Serul ofera pielii dvs fermitate, stralucire, un aspect uniform si un efect uimitor de intinerire. Hraneste si netezeste zonele uscate, lasand pielea catifelata, moale, plina de vitalitate, stralucitoare.

Serul actioneaza pe parcursul intregii zile si a noptii. Imbogatit cu ulei de avocado, ulei de nuca de cocos, ulei de jojoba, vitamina E, ulei de argan, musetel pentru calmarea pielii, extract de alge marine Dunaliella din Marea Moarta care contin o cantitate mare de beta caroten.

Mai jos puteti alege din oferta noastra de seruri pentru fata.

Ce este de fapt un ser facial?

Serul este un produs cosmetic destinat ingrijirii tenului ce se aplica pe piele dupa curatarea tenului, dar inainte de aplicarea cremei hidratante, cu scopul de a hrani pielea in profunzime cu ingrediente active benefice pentru tenul tau. Serul are in mod particular acest rol deoarece are o structura fina, compusa din molecule de mici dimensiuni care au capacitatea de a penetra profund pielea si ofera astfel straturilor dermice o concetratie mare de ingrediente active. Aceasta functie face dintr-un ser facial un tratament perfect pentru ingrijirea problemelor specifice ale tenului, cum ar fi ridurile sau alte semne ale imbatranirii tenului.

Serul facial se distinge de alte produse cosmetice prin faptul ca are in compozitie o multitudine de ingrediente active cu rol regenerant si protectiv pentru ten si este foarte concentrat, fiind necesare doar cateva picaturi pentru ingrijirea zilnica a tenului.

Utilizand serul cu regularitate vezi obtine o imbunatatire a texturii pielii, o mai buna elasticitate, suplete, catifelare.

Va invitam sa profitati de toate beneficiile acestui ser si daca va place, ne-ar bucura sa ne impartasiti experienta dvs.