De ce sa alegi o crema de fata pentru barbati? Este crema pentru barbati diferita de cea pentru femei? Care este cea mai buna crema antirid pentru barbati?

Aspectul exterior a ajuns in topul preocuparilor nu doar in randul femeilor dar, mai recent, si in cel al barbatilor. Traim in era imaginii, a “look-ului”. Este un fapt evident, de necontestat, desi putin agreat :) Nu ne place sa recunoastem, insa un aspect frumos, ingrijt poate insemna un job mai bun, porti deschise mai usor catre cladirea unor relatii profesionale si personale. Suntem atrasi instinctiv de figurile frumoase ca un rezultat firesc al evolutiei.

Una dintre dovezile cresterii preocuparii barbatilor pentru aspect il constituie multitudinea de barber shop-uri deschise in ultima vreme si care se bucura de clientela fidela. Pentru ca nu mai vorbim de o simpla tunsoare, alegerea hair stylistului este parte dintr-un process mai amplu care vizeaza pozitionarea fiecarui individ ca entitate unica, autentica. Fiecare alegere pe care o facem vorbeste despre noi – tunsoarea, hainele pe care le purtam, incaltamintea, parfumul. Vorbind despre parfum, stiati ca simtul olfactiv este unul dintre cele mai puternice afrodisiace (sau non afrodisiace :) )

Va aduceti aminte din copilarie arome, mirosuri care evoca nu doar o simpla imagine, ci un intreg ansamblu de trairi, intamplari, oameni, locuri. Stiti ce spun – mirosul din casa copilariei in preajma Craciunului cand sarmalele se rumeneau in cuptor, parfumul lasat in baie de tata/bunicul dupa barbierit, aroma sarata a marii care ne umple narile. Gama de cosmetice pentru barbati Health and Beauty Marea Moarta reuseste sa va dea acea unicitate, acea amprenta de neconfundat. (After Shave barbati). Incercati-le si veti vedea imediat despre ce vorbesc ;)

Daca iti doresti o crema de fata pentru barbati buna, alege-o pe aceasta:

Crema hidratanta pentru barbati Health and Beauty este special conceputa pentru tenul masculin, un ten complet diferit de cel feminin. Cum asa?

  • Productia de testosteron face ca tenul barbatesc sa fie cu pana la 25% mai gros decat al doamnelor,
  • In plus, textura superficiala a tenului barbatesc este mai dura.
  • Daaaaaar pielea barbatilor contine mai mult colagen comparativ cu cea a femeilor, ceea ce ii da un aspect mai ferm. Multumita acestui avantaj, pielea unui barbat arata cu 15 ani mai tanara decat pielea unei doamne de aceeasi varsta. Din pacate insa, barbatii tind sa foloseasca mai rar produse cu protectie solara, ceea ce estompeaza acest avantaj. Vezi mai jos ce solutie simpla ai, pe care o poti aplica in rutina ta zilnica, fara un efort suplimetar – balsamurile Health and Beauty au filtru UV, ceea ce inseamna ca nu ai nimic altceva de facut decat sa aplici un balsam cu filtru UV dupa fiecare barbierit. Simplu si eficient!
  • Tenul barbatilor secreta mai mult sebum desi glandele sebacee (responsabile cu producerea sebumului) sunt mai mici
  • Barbieritul – exfolierea stratului superior al pielii poate da senzatia unui ten mai tanar (senzatia aceea de piele de bebelus), dar poate provoaca iritatii, fire de par crescute subcutanat, foliculita, adica bumbisorii aceea inestetici si chiar durerosi.

Ei bine, toate acestea le-au avut in vedere specialistii de la Health and Beauty atunci cand au elaborat gama dedicata barbatilor.

Ce e de facut?

Sa le luam pe rand.

  1. Spuma de ras cu minerale de la Marea Moarta

Este imbogatita cu

  • aloe vera (pentru calmarea pielii, stiti deja)
  • musetel (antiinflamator, antibacterian, antiiritant, antialergic J)
  • vitaminele A si E
  • minerale de la Marea Moarta (poti citi aici despre ele)

Toate aceste elemente combinate hranesc tenul, il ingrijesc asa cum va doriti cu adevarat. Spuma inmoaie bine pielea si va garanteaza un barbierit neted, uniform, impecabil.

Ce asteptari ai de la o spuma de ras buna? Noi credem ca aceata spuma ti le va depasi. Asteptam sa ne scrii parerea ta.


Dupa barbierit, va recomandam (nu putem sublinia suficient importanta acestui pas pentru un ten sanatos, fara iritatii) produsul de mai jos:

  1. Balsamul pentru dupa barbierit cu acid hialuronic si caviar.

sau

Asa cum spuneam mai sus, multumita colagenului care se gaseste din abundenta in pielea barbatilor, aceasta arata cu 15 ani mai tanara decat pielea unei doamne de aceeasi etate. Daaaaaar barbatii tind sa nu foloseasca creme/produse cu filtru UV, ceea ce reduce considerabil acest avantaj.

Acum insa este simplu. Aplici dupa barbierit after shave-ul cu filtru UV. Niciun pas suplimetar. Simplu!

Ce face atat de special acest balsam/after shave?

Daca reclamele ne pot “vinde” tot felul de informatii bombastice, eticheta nu minte. Sa analizam ingredientele:

  • Aloe vera – “elixirul tineretii”
  • Musetel – pentru calmare si prevenirea iritatiilor
  • Imbogatit cu vitaminele A si E – considerate cele mai puternice vitamine antioxidante naturale
  • Ceai verde
  • Ulei de cocos pentru hidratare si elasticitate, are proprietati nutritive si creste productia de colagen
  • Acid hialuronic si caviar pentru imbunatatirea elesticitatii pielii, prevenirea aparitiei ridurilor si care ofera totodata un aspect tanar si proaspat
  • Desigur, minerale de la Marea Moarta pentru hidratare si prospetime de durata

Aceste after shave balm-uri sunt un must have in ingrijirea zilnica a tenului tau. Si nu uita! Ambele au filtru UV.

Balsamurile sunt recomandate pentru toate tipurile de piele dar daca ai pielea senibila, ai mereu problem cu iritatiile dupa barbierit, cu atat mai mult te incurajam sa incerci balsamul de mai jos

Nu uita sa ne scrii experienta ta. Iti multumim in avans.


  1. Crema de fata pentru barbati sau crema antirid pentru barbati

Este acea crema pe care ai tot cautat-o. Acum  ai gasit-o. Iti va placea totul la ea: textura, senzatia de dupa utilizare, aroma dar mai ales ingredientele. Aceasta crema antirid barbateasca este special conceputa cu cele mai noi tehnologii in laboratoarele din Israel sa-ti ofere toate beneficiile pe care le cauti intr-o crema antirid de calitate. Un produs premium, care iti va placea si ii va place si ei. (Stii ca doamnele adora produsele de ingrijire barbatesti, ca se dau in vant dupa aroma aceea barbateasca, dupa un ten impecabil)

Dar hai sa verificam eticheta. Sa vedem de ce ar trebui sa incerci aceasta crema, in top creme fata barbati si, spunem noi, probabil cea mai buna crema antirid barbati?

  • Aloe vera – deja ii cunosti proprietatile
  • Musetel – pentru calmarea pielii, exceptional antiseptic
  • Ceai verde
  • Coenzima Q 10
  • Omega 3, 6, 9
  • Vitaminele A, C si E – antioxidanti
  • Minerale de la Marea Moarta

Crema de fata pentru barbati ajuta la prevenirea ridurilor si asigura tenului protectia necesara impotriva radicalilor liberi si a expunerii prelungite la soare (stiti cate daune provoaca). Utilizarea zilnica va garanteaza o piele fina, senzatia aceea de tinerete si prospetime a tenului. Simti cat de bine hidrateaza, ca ii face bine tenului tau.


  1. In final va prezentam cea mai eficienta lotiune de corp pentru barbati.

Aceasta lotiune de corp anti imbatranire este un cocktail de vitamine si uleiuri esentiale. Utilizati dupa epilat pentru a preveni iritatiile si foliculita, ideala dupa sala (aplicati pe tot corpul dupa dus pe pielea usor umeda) pentru a calma pielea, a o reimprospata. Multumita vitaminei C din compozitie, ajuta la imbunatatirea elasticitatii pielii si la incetinirea efectelor imbatranirii. Clientii ne spun ca i-a ajutat foarte mult in prevenirea iritatiilor cauzate de epilat si in calmarea pielii sensibile de dupa sala; este foarte eficienta.

Daca faci mult sport, stii cat de neplacuta e senzatia de frecare chiar si a hainelor de corp, mai ales dupa epilat sau daca ai cateva kilograme in plus. Aloe vera si musetelul din compozitie ajuta la protejarea pielii, la calmarea iritatiilor. Recomandam tuturor barbatilor. Este lotiunea de corp barbateasca cea mai buna pentru sportivi.

Dar sa privim si de aceasta data eticheta. Ce ingrediente fac parte din acest cocktail din lotiunea de corp barbateasca?

  • Ulei de masline
  • Ulei de morcovi
  • Aloe vera
  • Musetel
  • Ulei de avocado
  • Catina
  • Miere
  • Unt de shea
  • Desigur, minerale de Marea Moarta

Stiti cum era reclama la Carlsberg “Probably the best beer in the world”? Asa spunem si noi despre gama barbateasca Health and Beauty Dead Sea Minerals – probabil cel mai bun balsam dupa barbierit, probabil cea mai buna crema de fata pentru barbati, probabil cea mai buna crema antirid barbati.

Te incurajam sa le incerci. Si inca ceva: mereu cautam idei de cadouri barbati - ceva practic, de calitate, de care sa se bucure cu adevarat si care sa fie folositor.

Poti vedea aici (poza de mai jos) un cadou pregatit de noi pentru un domn deosebit. Daca doresti sa impresionezi iubitul, tatal, bunicul te putem ajuta sa oferi cadoul ideal il impachetam cu grija si il trimitem prin curier atunci cand iti doresti.

cadou barbati crema de fata after shave

Nu uita, asteptam impresiile tale despre acest articol cat si despre produsele prezentate printr-un scurt comentariu!