Livrare gratuita peste 250 lei | Comenzi telefonice sau WhatsApp la 0799.423.022

Crema de noapte cu Colagen, Health and Beauty Marea Moarta, fara parabeni, 50 ml

Adaugă la favorite
109,00 RON
12 persoane se uita acum la acest produs
În stoc
Numai 3 rămase
SKU
CSK-HB-1082

Plătește cu cardul, în siguranță, cu ajutorul
procesatorului de plăți Netopia Payments

Crema de noapte cu Colagen, Health and Beauty Marea Moarta, fara parabeni, 50 ml

Modificari ale fibrelor elastice ale straturilor profunde ale pielii apar ca urmare a reducerii colagenului si elastinei, proteinele responsabile pentru flexibilitatea si rezistenta pielii. Slabirea muschilor faciali, modificarile hormonale, expunerea excesiva la soare duc la imbatranirea tenului, la aspectul flasc al pielii si aparitia ridurilor. Aceasta crema de noapte realizata printr-o tehnologie inovatoare este imbogatita cu colagen si elastina, ceea ce asigura un puternic afect anti-imbatranire, redand elasticitatatea pielii dvs. Crema este imbogatita cu colagen, antioxidant vitaminele E + C + B5, extract de calendula, extract de aloe vera, ulei de avocado si minerale de la Marea Moarta. Crema hraneste si da fermitate pielii, reduce stresul si oboseala exercitate asupra tenului pe parcursul zilei. Rezultatul este un aspect intinerit si sanatos, o piele moale si neteda, cu o stralucire naturala. Lasati crema sa lucreze pentru dvs pe parcursul noptii si va veti trezi cu un ten hidratat, sanatos si ferm, gata pentru provocarile unei noi zile.

Ingrediente naturale din: Argan ulei, sare din Marea Moarta, ulei de masline, miere, unt de Shea, Aloe Vera, Avocado, Extract de galbenele, Musetel, Morcov, keratina, Obliphicha (extract de catina alba), ulei de masline si miere, Rodiile, namol Marea Moarta

Instructiuni de utilizare:Aplicati seara inainte de culcare, pe pielea curata, de preferinta, dupa aplicarea serului. Masati usor in miscari de circulare pana la absorbtia completa.

Scrie propriul review
Opinia ta despre:Crema de noapte cu Colagen, Health and Beauty Marea Moarta, fara parabeni, 50 ml
Rating-ul tău
WhatsApp Chat WhatsApp Chat

Crema de noapte cu Colagen, Health and Beauty Marea Moarta, fara parabeni, 50 ml

109,00 RON