Livrare gratuita peste 250 lei | Comenzi telefonice sau WhatsApp la 0799.423.022

Lotiune pentru igiena intima ph 4.5, Health and Beauty Marea Moarta, cu extract din afine rosii, fara parabeni, 250 ml

Adaugă la favorite
8 persoane se uita acum la acest produs

Anunță-mă cănd produsul revine în stoc:

Stoc epuizat
SKU
CSK-HB-2204

Plătește cu cardul, în siguranță, cu ajutorul
procesatorului de plăți Netopia Payments

Lotiune pentru igiena intima ph 4.5, Health and Beauty Marea Moarta, cu extract din afine rosii, fara parabeni, 250 ml

Cea mai importanta regula in mentinerea igienei feminine este de a efectua dusuri cu regularitate si sa se pastreze curata zona intima. Dezechilibrul bacterian si fluctuatile nivelului pH-ului poate provoca mancarime si senzatie de arsura, precum si un miros neplacut.

Lotiunea unica, cu pH 4,5 poate ajuta in a echilibra nivelul pH-ului zonei intime, lasand o senzatie de prospetime si curatenie, cu un miros placut pe tot parcursul zilei. Produsul contine un ingredient special numit PACS, extras din Afine Rosii (Red Cranberries), ceea ce contribuie la protejarea zonei intime si previne aderarea bacteriilor la tesuturi.

Extractul de afine contine o cantitate mare de polifenoli, care sunt de 2 ori mai eficienti decat vitamina C si de 5 ori mai eficienti decat vitamina E ca antioxidanti si substante antiinflamatoare. Afinele rosii sunt un antibiotic natural si este binecunoscut faptul ca ajuta la tratarea si prevenirea infectiilor tractului urinar. In plus, lotiunea este imbogatita cu un extract de miere pura si glicerina pentru hidratare, moliciune si prevenirea uscaciunii, precum si extract de aloe vera pentru a calma pielea si prevenirea iritatiei.

Ingrediente naturale din: Afine rosii, Argan ulei, sare din Marea Moarta, ulei de masline, miere, unt de Shea, Aloe Vera, Avocado, Extract de galbenele, Musetel, Morcov, keratina, Obliphicha (extract de catina alba), ulei de masline si miere, Rodiile, namol Marea Moarta

Instructiuni de utilizare: Puneti o cantitate mica de lotiune pe mana, curatati zona intima usor si clatiti bine cu apa din abundenta.

Scrie propriul review
Opinia ta despre:Lotiune pentru igiena intima ph 4.5, Health and Beauty Marea Moarta, cu extract din afine rosii, fara parabeni, 250 ml
Rating-ul tău
WhatsApp Chat WhatsApp Chat