Livrare gratuita peste 250 lei | Comanda Comenzi telefonice la 0799.423.022

Crema de fata, de noapte cu rodii, Health and Beauty Marea Moarta, fara parabeni, 50 ml

Adaugă la favorite
109,00 RON
8 persoane se uita acum la acest produs
În stoc
SKU
CSK-HB-1081

Plătește cu cardul, în siguranță, cu ajutorul
procesatorului de plăți Netopia Payments

Crema de noapte cu rodie, Health and Beauty Marea Moarta, 50 ml

Aceasta este o crema inovatoare, care completeaza perfect ingrijirea tenului dvs alaturi de  crema pentru zi, stimuland intinerirea tenului pe parcursul noptii, in timpul somnului. Noaptea este momentul ideal de minimizare a daunelor suferite de ten pe parcursul zilei. Crema de noapte cu rodii a fost dezvoltata cu cea mai avansata tehnologie anti-imbatranire si ajuta la repararea semnelor de imbatranire, cum ar fi ridurile, daunele provocate de expunerea la soare, pielea lasata si lipsita de fermitate, porii dilatati. Este imbogatita cu vitamina E (antioxidant), o combinatie concentrata de extract rodii, colagen, extract de galbenele, ulei de avocado, ulei de musetel, Aloe Vera si minerale de la Marea Moarta. Dimineata, pielea dvs va fi hidratata, hranita, catifelata. Va veti bucura de o senzatie de relaxare, de calm, de rasfat.

Ingrediente naturale din: Argan ulei, sare din Marea Moarta, ulei de masline, miere, unt de Shea, Aloe Vera, Avocado, Extract de galbenele, Musetel, Morcov, keratina, Obliphicha (extract de catina alba), ulei de masline si miere, Rodiile, namol Marea Moarta

Instructiuni de utilizare: Aplicati seara inainte de culcare, pe pielea curata, de preferinta, dupa aplicarea serului. Masati usor in miscari de circulare pana la absorbtia completa.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat

Crema de fata, de noapte cu rodii, Health and Beauty Marea Moarta, fara parabeni, 50 ml

109,00 RON